imunski sistem  celična zaščita  antioksidant  energija koncentracija  spomin  razpoloženje
  • Simbiotičen napitek proizveden v procesu večstopenjske fermentacije.
  • 31 raznovrstnih Efektivnih mikroorganizmov (EM).
  • Biodostopna hranila iz 31 raznovrstnih rastlinskih virov.
  • Vir desnosučne (L+) mlečne kisline.
  • Primerno in priporočljivo za celo družino!

Opis

Vsi se poletja veselimo zaradi toplih dni, morja in sonca, vendar je dopust tudi idealna priložnost za krepitev imunskega sistema! Za imunski sistem moramo skrbeti zmeraj, a dandanes je to še toliko bolj pomembno. Če za svojo odpornost poskrbimo že poleti, nas bo dobro delujoč imunski sistem učinkovito ščitil tudi jeseni in pozimi, ko se nam znova obeta sezona obolenj.Multi EM ferment® je napitek, pripravljen v skladu z načeli tehnologije EM (Effective microorganisms), kjer za visokim številom različnih sevov dobrodejnih mikroorganizmov stoji poglobljeno znanje o njihovi pravi kombinaciji za pozitivno delovanje na zdravje. Premišljeno izbrana kombinacija teh dobrodejnih bakterij je predvsem v tem, da mikroorganizmi medsebojno delujejo v harmoniji in podpirajo delovanje drug drugega. Specifična zasnova dobrodejnih mikroorganizmov vpliva tudi na porast pomembnih nevtralnih bakterij, kot so npr. bakteroidi.

Proces večstopenjske fermentacije posnema naraven proces človeške prebave in tako se učinkovine iz rastlinskih sestavin razdrobijo v elemente, ki predstavljajo prvovrstna hranila za celice. Zagotovo jih poznate, to so namreč za zdravje pomembni antioksidanti, encimski delci, minerali, vitamini, (L+) mlečna kislina, prebiotiki in bioflavonoidi.

20 milijard skrbno izbranih 31 sevov blagodejnih mikroorganizmov na dan. Uglasite svoj mikrobiom.

S priporočenim dnevnim odmerkom Multi EM fermenta® (20 ml) telesu zagotovimo 20 milijard skrbno izbranih 31 blagodejnih sevov bakterij (EM) na dan.

Pri nakupu poletne akcije, 2x Multi EM ferment® vsak kupec prejme še praktično darilo!

Količine akcijskih paketov so omejene, zato ponudba velja le do razprodaje zalog.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “AKCIJA 2x Multi EM ferment® + praktično darilo”

Your email address will not be published. Required fields are marked