Popolnoma organski, BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov, proizveden izključno iz ročno obdelanih, 100% čistih cvetov oz. vršičkov konoplje, v izredno priročnem pakiranju, čajnih vrečkah, pripravljen za takojšnjo uporabo. Glavna sestavina že pripravljenega BioBloom čaja iz konopljinih vršičkov je kanabidiolna kislina oz CBDa, dodatno pa čaju svojo moč dajejo tudi ostali dragoceni kanabinoidi, kot tudi številni flavonoidi, zlasti apigenin, luteolin, orientin, kvercetin, kemferol in viteksin.

  • Iz ročno obdelanih, cvetov oz. vršičkov
  • Že pripravljen čaj vsebuje CBDa
  • Vsebuje tudi ostale kanabinoide, terpene in flavonoide
  • Visoka zdravilna vrednost (motnje spanja, stres, vnetja, bolečine…)
  • Bio certifikat
  • Pakiranje: 20 kom čajnih vrečk z po 1,2g cvetov konoplje

Tudi zdravniki priporočajo BioBloom čaj
Glede na poročanja velikega števila farmacevtskih strokovnjakov ima BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov zdravilne lastnosti, ki prispevajo k splošnemu zdravju in boljšemu počutju. Številni pozitivne odzivi zadovoljnih uporabnikov, so pomagali k izredni popularnosti BioBloom čaja iz konopljinih vršičkov v Avstriji. Avstrijski zdravniki priporočajo BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov predvsem pri motnjah spanja, raznih vnetjih, bolečinah in ljudem, ki trpijo zaradi stresa.

BioBloom čaj iz konopljinih vršičkov in tudi pripravljen kot napitek, ne vsebuje THC-ja in zato nima nobenih psihoaktivnih učinkov.

Uporaba BioBloom čaja
2 čajni žlički (približno 1,2 g) ali 1 vrečko za čaj, prelijte z 200 ml vrele vode in pustite počivati glede na željeni učinek. Več časa pustimo čaj počivati, več kanabidiolne (CBDa) kisline se izloči, bolj pomirjevalno deluje.

Zjutraj – poživlja in osvežuje                                 Zvečer – pomirja in sprošča

Testirana kakovost
Spodnja slika prikazuje laboratorijske rezultate analize flavonoidov v BioBloom čaju iz konopljinih cvetov.

Več informacij o zdravilnih učinkih BioBloom čaja, najdete v na našem blogu.

BioBloom GmbH – družinsko podjetje
BioBloom je družinsko podjetje iz Avstrije, ki je specializirano le za proizvodnjo 100% organske konoplje oz. lastnih organskih izdelkov iz konoplje. Za izdelavo izdelkov, BioBloom uporablja le organsko konopljo lastne pridelave, ki je vrstično gojena in pridelana z lastno razvitim postopkom kultivacije. Strategija podjetja je razvoj popolnoma naravnih izdelkov, ki temeljijo na preverjenih znanstvenih rezultatih, zato podjetje tesno sodeluje z eksperti iz različnih področij in tako ponuja le popolnoma naravne izdelke, brez umetnih dodatkov, ki izstopajo po svoji kvaliteti..

Shranjevanje
Shranjujte pri sobni temperaturi, na temnem, nedosegljivo otrokom.

Opozorila
Izdelek ni zdravilo in tudi ne nadomešča zdravil, ki so vam bila predpisana!  O interakciji CBD-ja z drugimi zdravili, si lahko preberete tukaj.

Tip Čaj iz konopljinih vršičkov (CBDa)
Vsebnost CBDa Da – že pripravljen čaj
Vsebnost THC Brez
Pakiranje 20 x 1.2g čajna vrečkica
Način proizvodnje Ročna obdelava
BIO/organsko Da
Sestavine Cvetovi oz. vršički konoplje
Proizvajalec BioBloom GmbH, Avstrija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bio čaj iz konopljinih vršičkov BioBloom – vrečke 20×1,2g”

Your email address will not be published. Required fields are marked