FELICIA, italijanske testenine brez glutena imajo najbolj popolno in raznoliko paleto, kar jo lahko najdete na trgu. Zahvaljujoč odličnim in premišljenim recepturam pa lahko zadovoljijo vse okuse in potrebe.
Narejene iz ekoloških, polnovrednih živil, so Felicia gluten free testenine razred zase. Ne samo, da so ekološke in veganske, te testenine so tudi zdrave!
Navodila za pripravo: Pripravite zelo tekočo omako in z njo prekrijte dno posode. Položite plast suhih lazanj in jih prekrijte z zadostno količino omake. Ponovite, da dobite 3 do 4 plasti lazanje. Za dober rezultat, predlagamo, da so lazanje „obdane“ z omako. Pecite v pečici približno 30 minut pri 200°C.
Povprečna hranilna vrednosti na 100g: energijska vrednost 1451kJ/343kcal, maščobe 2,2g (od tega nasičene maščobne kisline 0,5g), ogljikovi hidrati 56,7g (od tega sladkorji 1,1g), vlaknine 5,2g, beljakovine 21,4g, sol <0,01g.
Sestavine: moka iz rumene leče* 90%, moka iz rjavega riža* 10%/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.