Sestavine: polnozrnata ajdova moka 100% iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava: Za 100g testenin uporabite 1 liter vode. V vodo dodajte malo soli (7g na 1 liter), jo zavrite in vanjo dajte testenine in z občutkom premešajte. Po koncu kuhanja vodo odlijte in pazite, da se testenine ne posušijo. Skledo ali krožnik vedno pogrejte, preden nanju daste testenine. Dober tek.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost: 1469kJ/347kcal, maščobe 2,9g (od tega nasičene maščobne kisline 0,7g), ogljikovi hidrati 67g (od tega sladkorji 0,9g), vlaknine 4,5g, beljakovine 11g, sol 0g.

Magnezij 173mg [46%**], mangan 1,4% [70%**]. **=Priporočeni vnosi za povprečno odraslo osebo (8.400kJ/2.000kcal).

Poreklo: kmetijstvo Italije. Proizvaja: Sndriani SPA, Via Nicolò Copernico, 70024 Gravina in Puglia BA, Italija.

Neto količina: 250g.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hranite na hladnem in suhem mestu.

Teža 350 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Ajdovi peresniki brez glutena BIO Felicia, 250g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.