Sestavine: beli fižol iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava: fižol splaknite. Nato ga prelijte z izdatno količino hladne vode in ga pustite namakati 8-12 ur. Vodo odcetite in ga splaknite pod pipo. Na 1 skodelico fižola dajte 3 skodelice sveže vode in ga kuhajte cca 60 minut pri nizki temperaturi in pokrito dokler ne postane mehak. Šele po končanem kuhanju ga solite.

Poreklo: kmetijstvo Etiopije. Proizvaja: Rapunzel Naturkost GmbH, Rapunzelstraße 1, D-87764 Legau, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na zadnji etiketi).

Neto količina 500g.

Teža 550 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Beli fižol BIO Rapunzel, 500g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.