Priprava: Namakajte v veliko vode 1-2 uri, potem temeljito sperite na cedilu. Razmerje vode in leče naj bo 3:1. Kuhajte na zmernem ognju 45 do 60 minut. Solimo šele, ko je kuhan.
Sestavine: mungo fižol iz kontrolirane ekološke pridelave.
Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1281kJ/304kcal, maščobe 1,2g (od tega nasičene maščobne kisline 0,3g), ogljikovi hidrati 41,5g (od tega sladkorji 3,1g), vlaknine 17,3g, beljakovine 23,1g, sol 0,023g.
Poreklo: Kitajska. Proizvedeno: Rapunzel Naturkost GmbH, Rapunzelstraße 1, D-87764 Legau, Nemčija.
Neto količina: 500g.
Uporabno najmanj do (odtisnjeno na embalaži). Hraniti na suhem in temnem mestu.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.