Priprava: Namakajte v veliko vode 1-2 uri, potem temeljito sperite na cedilu. Razmerje vode in leče naj bo 3:1. Kuhajte na zmernem ognju 45 do 60 minut. Solimo šele, ko je kuhan.

Sestavine: mungo fižol iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1281kJ/304kcal, maščobe 1,2g (od tega nasičene maščobne kisline 0,3g), ogljikovi hidrati 41,5g (od tega sladkorji 3,1g), vlaknine 17,3g, beljakovine 23,1g, sol 0,023g.

Poreklo: Kitajska. Proizvedeno: Rapunzel Naturkost GmbH, Rapunzelstraße 1, D-87764 Legau, Nemčija.

Neto količina: 500g.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na embalaži). Hraniti na suhem in temnem mestu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BIO mungo fižol Rapunzel, 500g”

Your email address will not be published. Required fields are marked