Bulgur iz najbolj fine ekološke pšenice trdinka. Bulgur je tradicionalni dodatek kuhinje vzhodnega sredozemlja in Indije (tam ga imenujejo dalia). Uporablja se kot priloga. Pri proizvodnji bulgurja je pšenica trdinka najprej predkuhana, nato posušena in na grobo narezana, zato je čas kuhanja krajši.

Priprava: 1 skodelica bulgurja dajte v 4 skodelice vode in solite. Kuhajte 15-20 minut, odcedite in izboljšajte z malo olja ali masla.

Sestavine: bulgur iz kontrolirane ekološke  pridelave.

Pakirano v kontrolirani atmosferi.

Lahko vsebuje sledove lupinastega sadja/oreščkov. Vsebuje gluten. 

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost: 1461kJ/345kcal; maščobe 1,5g (od tega nasičene maščobne kisline 0,3g), ogljikovi hidrati 66g (od tega sladkor 0,4g), vlaknine 0g, beljakovine 13g, sol 0,04g.

Poreklo: Turčija. Proizvedeno: Lemberona Handels GmbH, Kratzmanngasse 8, A-1220 Dunaj, Avstrija.

Neto količina: 500g.

Hranite zaščiteno pred toploto in na suhem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bulgur Pearls of Samarkand, 500g”

Your email address will not be published. Required fields are marked