NADH
Nikotinamid I Adenin I Dinukleotid I H (= vodik)

Koencim 1 oz. NADH je esencialen kofaktor v preko 1.000 presnovnih procesih, ki se nenehno odvijajo v telesu. Biološka oblika vodika (NADH), ki nastaja v telesu, v vsaki celici reagira s kisikom. V tej reakciji se ustvari energija v obliki adenozin trifosfata (ATP). ATP energijo celice uporabljajo za proizvodnjo vseh esencialnih komponent potrebnih za optimalno delovanje celic. To vključuje tako celično jedro, kot mitohondrije – celične elektrarne, pa tudi celično membrano. Več ATP energije je celici na voljo, bolje lahko celica deluje in posledično dlje živi.

NADH je tudi najmočnejši endogeni antioksidant z ORP vrednostjo -320 mV, pomemben tudi za delovanje in regeneracijo ostalih antioksidantov (npr. glutationa, ALA, Q10) v telesu.

Biotin prispeva:
– k sproščanju energije
– k delovanju živčnega sistema
– k psihološkemu delovanju

Prehransko dopolnilo Cellergie® NADH DIRECT
je na voljo v dveh pakiranjih: 30 pastil (9 g) / 60 pastil (18 g)

Priporočilo za uživanje:
1-2 lingvaleti Cellergie® NADH DIRECT dnevno raztopiti pod jezikom. Lingvalete se lahko zaužijejo kadarkoli – najbolje v jutranjem/dopoldanskem času, pred obroki.

Več NADH-a je organizmu na razpolago, več energije lahko proizvede, s tem bolje deluje in dlje živi!

Patentirana stabilizirana NADH formulacija ima preko 50 patentov za terapevtsko uporabo, med drugim tudi kot Naraven Biološki Anti-aging!

Sestavine: Izomalt (sladilo), Koencim 1 (NADH 20 mg), natrijev hidrogenkarbonat (sredstvo za uravnavanje kislosti), polivinilpirolidon (premaz), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), silicijev dioksid (polnilo), D-biotin, aroma limone

Vsebnost v 1 lingvaleti
Koencim 1 (NADH): 20 mg
Biotin: 20 µg (40% EU priporočeni dnevni vnos)

Proizvajalec: Success Pharm GmbH, Dunaj, Avstrija

OPOZORILA:
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Zaščitite pred vročino in direktno sončno svetlobo. Shranjevati na suhem, pri temperaturah pod 25°C.
Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cellergie® NADH DIRECT, 30 pastil”

Your email address will not be published. Required fields are marked