Skupaj s standardiziranimi izvlečki guave, limone in amle zagotovijo standardizirano raven vitaminov B in C. Vsebuje SeaGreens ekološke alge, koprive, acerolo, regrat, med in olje pomaranče.
100% Ekološko tekoče železo je primernega okusa in primeren za vso družino, tudi v času nosečnosti in dojenja, za otroke, starejše in fizično aktivne, vegetarijance. Ne zapira. Železo je bistveno pri tvorbi hemoglobina in rdečih krvnih celic. Železo izboljšuje splošno počutje in deluje proti utrujenosti. Izboljšuje kognitivne funkcije.

Več o smptomih pomanjkanja železa, kako ga nadomestiti in na kaj biti pri tem pozorni, vabljeni, da preberete v našem članku:
Ste utrujeni in brez energije? Morda je težava v pomanjkanju železa.

Deklaracija:
Ekološko tekoče železo vsebuje unikaten, certificiran vir železa, pridobljenega iz Murraya koenigii listov, s standardiziranimi izvlečki guave, limone.

VIRIDIAN ČISTOST: 100% aktivne sestavine. Ta veganski izdelek ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze, dodanega sladkorja, soli, kvasa, konzervansov ali umetnih barvil. Brez obsevanja. Brez testiranj na živalih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Ekološko tekoče železo Viridian, 200ml”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.