Komu je Gluten Digest namenjen?

Izdelek vsebuje kombinacijo encimov BioCore® DPP IV, ki imajo razširjen spekter delovanja in spodbujajo prebavo različnih beljakovin v žitaricah. Spodbuja prebavo in pripomore k bolj sproščenemu in prijetnemu uživanju hrane.

Kaj je DPP IV (dipeptidil peptidaza IV)?

BioCore ® DPP IV  je blagovna znamka National Enzyme Company z več kot 80-letno tradicijo. Podjetje ima GMP proizvodnjo in dovršene biotehnološke postopke za proizvodnjo različnih biološko aktivnih encimov. DPP IV je edinstven encim. Ta razgrajuje posebne prolinske vezi, ki se nahajajo v glutenskih beljakovinah žitaric. Izdelek vsebuje tudi druge proteaze in amilaze za razgradnjo ogljikovih hidratov, ki se običajno nahajajo v teh živilih.

Glutenska preobčutljivost zaznamo kot kronično občutrljivost in zaprtost, hipofunkcijo ščitnice in pojav avtoimunih bolezni, bolečine v trebušnem delu in reakcije na koži (ekcemi).

Gluten je rastlinska beljakovina, ki jo najdemo v žitih, in sicer v ječmenu, pšenici, rži, piri in kamutu. Bogat je s prolinskimi beljakovinami.

Kako ga uživamo?

1 kapsulo na začetku vsakega obroka, ki lahko vsebuje gluten. Vzemite ga v primeru, ko niste popolnoma prepričani, da vaš obrok ne vsebuje glutena. Veganska/vegetarijanska formula. Pakiranje 60 tablet, ki zadostujejo za 2 meseca rednega jemanja. 

Sestava: 1 kapsula Priporočen dnevni vnos
Mešanica prebavnih encimov BioCore® DPP IV 274 mg
Amilaza  (iz Aspergillus oryzae) 12,000 DU
Proteaza (iz Aspergillus oryzae) 30,000 HUT
Proteaza (iz Aspergillus oryzae) 500 DPP-IV
Proteaza (iz Aspergillus melieus) 8.5 AP
Glukoamilaza (iz Aspergillus niger) 20 AGU

 Brez titanovega dioksida (E171). NOW prehranska dopolnila NE VSEBUJEJO TiO2 in so zato bolj prijazna zdravju.

Sestavine: mešanica encimov BioCore® DPP IV (proteaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus melieus), amilaza (iz Aspergillus oryzae), proteaza (iz Aspergillus oryzae), glukoamilaza (iz Aspergillus niger), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), riževi otrobi, srednjeverižni trigliceridi.

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Samo za odrasle. V primeru celiakije uporabljajte le pod nadzorom zdravnika. Nosečnice in doječe matere ter osebe, ki jemljejo zdravila ali imajo zdravstvene težave (vključno z boleznimi ledvic), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Encimi za prebavo glutena Now, 60 kapsul”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.