WordPress WooCommerce Themes

Sestavine: 70% koruzna moka*, 30% riževa moka*/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Čas kuhanja 8-10 minut.

1 liter vode zadošča za 100g testenin.

V 1 liter vode dodajte 7g soli.

Testenine dodajte v vrelo vodo in med kuhanjem večkrat premešajte, da preprečite sprijemanje.

Takoj po kuhanju servirajte.

Ker nimajo glutena se koruzno riževe testenine rade sprijemajo.

Hranite na suhem in hladnem.

Neto količina: 250g.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost: 1516kJ/357kcal; maščobe 1,3g (od tega nasičene maščobne kisline 0,4g), ogljikovi hidrati 78g (od tega sladkorji 0,2g), vlaknine 1,4g, beljakovine 7,4g, sol <0,01g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Andriani S.p.A., Via Nicolò Copernico, 70024 Gravina in Puglia BA, Italija.
Uporabno najmanj do(odtisnjeno na embalaži).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Koruzno-riževi špageti brez glutena BIO Felicia, 250g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.