Sestavine: moka z zelene leče* 50%, moka z zelenega graha*, moka z rjavega riža*. /*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava: Nekuhane (surove) ploščice lazanje položite v pekač za narastke in jih oblagajte po plasteh z nadevom. Vrhnjo plast testenin dobro prekrijte z omako. Položite v pečico in pecite 40-45 minut pri 200°C. Dober tek.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost: 1436kJ/339 kcal, maščobe 2,3g (od tega nasičene maščobne kisline 0,5g), ogljikovi hidrati 56g (od tega sladkor 1,4g), vlaknine 6,3g, beljakovine 20,5g, sol <0,01g.

Neto količina: 250g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Ethical Foods SA, Chemin des Couleuvres 8 b, CH-1295 Tannay, Švica.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hranite na suhem mestu in zaščiteno pred toploto.

Teža 300 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Lazanje z zelene leče brez glutena BIO Explore Cuisine, 250g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.