WordPress WooCommerce Themes

Sestavine: riževa polnozrnata moka* 34%, koruzni škrob*, riževi polnozrnati kosmiči* 20%, teff polnozrnata moka*, ajdove droži v prahu* (ajdova moka, kvinojina moka*, starter kulture), ajdova polnozrnata moka*, sredstvo za zgoščevanje: rožičeva polnozrnata moka*, mleta mešanica začimb za kruh 2%( koriander*, kumina*, komarček*), pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogen karbonat, kislinsko sredstvo: monokalijev tartrat, koruzni škrob*), morska sol, sredstvo za zgoščevanje: ksantan/*= iz kontrolirane ekološke pridelave

Proizvodno pogojeno lahko izdelek vsebuje sledi soje.

Priprava:

1. Pečico ogrejte na 225°C s spodnjim in zgornjim grelnikom.

2. zmes vmešajte v 500ml mlačne vode z metlico za stepanje ali z ročnim mešalnikom.

3. Ne pustite vzhajati!

4. Testo dajte takoj v štirikotni pekač (25x10cm).

5. Zgoraj z uporabo čopiča premažite z vodo in nato takoj še premažite z oljem. Z nožem zarežite po sredini.

6. Kruh pecite 50-60 minut pri temperaturi 225°C.

7. Kruh takoj po pečenju vzemite iz pekača. Preden ga začnete rezati počakajte, da se dobro ohladi.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energija 1433kJ/338kcal; maščobe 2g (od tega nasičene maščobne kisline 0,5g), ogljikovi hidrati 70g (od tega sladkor 1,5g), vlaknine 4,8g, beljakovine 6,9g, sol 2,4g.

Neto količina: 500g.

Poreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na embalaži).

Hranite na hladnem in suhem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za hitro pripravo kruha z začimbami brez glutena Bauckhof, 500g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.