Za pripravo potrebujete še: 150ml vode, 130g mehke margarine, pekač⁵(20x20cm), mešalnik za stepanje.
Priprava: Pečico ogrejte na 180°C (spodaj in zgoraj). Bobro namastite pekač in ga obložite s peki papirjem. Mešanico, margarino in vodo dajte v skledo in postopoma mešajte od počasnejšega do hitrejšega, da dobite gladko kremasto maso. Maso dajte v pekač in jo na vrhu zgladite. Na srednji višini pecite 25 minut. Vzamite iz pečice ter pustite, da se pecivo ohladi. Ko je ohlajeno, lahko previdno narežete na koščke in vzamete iz pekača. ⁵=debelina pekača vpliva na čas pečenja.

Sestavine: surov trsni sladkor*, tapiokin škrob*, koruzni škrob*, kuvertura s temne čokolade*¹ 10,1% (kakavova masa*⁴, sladkor*, kakavovo maslo*⁴), kakav v prahu* 8,1%, riževa polnozrnata moka*, riževa moka*, kuvertura s temne čokolade*² 10,1% (kakavova masa*⁴, sladkor kokosovih cvetov* 12%, kakavovo maslo⁴*), koruzna moka*, prosena polnozrnata moka*, moka s chia semen (Salvia hispanica), lanene beljakovine*, luščine indijskega trpotca*, sol, sredstvo za vzhajanje (natrijev hidrogen karbonat), kislina (kalijev tartrat³)./*=iz kontrolirane ekološke pridelave. /¹=Kakavovi deli: najmanj 53%/²=Kakavovi deli: najmanj 88%/³=čisti vinski kamen/⁴=Rainforest Alliance.

Povprečna hranilna vrednost za 100g gotovega izdelka: energijska vrednost: 1723kJ/412kcal, maščobe: 22g (od tega nasičene maščobne kisline: 11g), ogljikovi hidrati: 50g (od tega sladkorji: 30g), vlaknine 3,2g, beljakovine 2,8g, sol 0,30g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, Gewerbegebiet beim weißen Stein, 56579 Bonefeld, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno ob strani embalaže). Hraniti pred toploto in na suhem.

Neto količina: 400g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za peko brownijev brez glutena BIO Biovegan, 400g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.