Decembrski čas je čudovit del leta, poln praznovanj, na katerih običajno ne manjka dobre hrane in alkohola. To je sicer čas, ko se ljudje zabavamo in sprostimo, a obenem malo pozabimo na skrb za zdravje, na kar pa nas hitro opozorijo težave po novem letu. Nepravilna prehrana, alkohol in drugi obremenilni dejavniki namreč vplivajo na imunski sistem, presnovne procese in uravnoteženost mikrobioma. Rezultat pa so nizka delovna storilnost, pomanjkanje energije, prehladi in virusne okužbe, bolečine v predelu trebuha in na splošno slabo počutje.

Vsem obremenilnim dejavnikom, kot so na primer onesnažen zrak, voda, pesticidi v hrani, težke kovine in drugo, se je težko v celoti izogniti, zato je v vsakem primeru priporočljivo uživanje kombinacije večstopenjsko fermentiranega napitka Multi EM ferment® in lingvalet NADH Original Instant Power®. Multi EM ferment® predstavlja kombinacijo 31 skrbno izbranih sevov dobrodejnih mikroorganizmov, katerih kombinacija poskrbi za uravnotežen mikrobiom. Ta predstavlja temelje za dober imunski sistem, obenem pa poskrbi za presnovne procese in urejeno prebavo.

Za dodatno antioksidativno zaščito ter pomoč pri procesih presnove in obnove celic pa skrbi NADH Original Instant Power®. NADH ali “koencim 1” je snov, ki odloča o tem, koliko energije in moči bomo imeli, preprečuje pa tudi škodljive učinke prostih radikalov v našem telesu. Ti še posebej popspešeno nastanejo pri presnovi alkohola, kot posledica kajenja, vdihavanja onesnaženega zraka in nasploh nezdravega načina življenja.

Odlična podpora za trdnejše zdravje in boljše razpoloženje.
Paket vsebuje: Multi EM ferment® 500 ml in NADH Original Instant Power® 10 lingvalet.
Na voljo je omejena količina, posebna ponudba velja do razprodaje zalog.

Multi EM Ferment – opis:

 imunski sistem celična zaščita antioksidant energijakoncentracija spomin razpoloženje
 • Simbiotičen napitek proizveden v procesu večstopenjske fermentacije.
 • 31 raznovrstnih sevov Efektivnih mikroorganizmov (EM).
 • Biodostopna hranila iz 31 raznovrstnih rastlinskih virov.
 • Vir desnosučne (L+) mlečne kisline.
 • Zasnovan za uglasitev mikrobioma.
 • Primerno in priporočljivo za celo družino!

Multi EM ferment® je večstopenjsko fermentirani napitek z 31 različnimi sevi dobrodejnih bakterij (EM) in z 31 različnimi rastlinskimi metaboliti, ki poskrbi za zdravo ravnovesje mikrobioma.

Sliši se zapleteno, saj gre za zelo napredno tehnologijo priprave tega eliksirja, a bistvo je pravzaprav enostavno – Multi EM ferment® vsebuje skrbno izbrane seve 31 efektivnih mikroorganizmov – EM (včasih smo jim rekli probiotiki EM), ki posnemajo naravna razmerja mlečno kislinskih bakterij v zdravem črevesnem mikrobiomu. Bakterijski sevi v napitku so živi, kar jim omogoča visoko aktivnost in sposobnost ponaselitve opustošenega črevesnega mikrobioma.

31 sestavin rastlinskega izvora v izdelku je razdrobljenih v tako majhne delce, da jih telo enostavno in v optimalni meri absorbira. Proces večstopenjske fermentacije namreč posnema naravni proces človeške prebave in tako se učinkovine iz rastlin razgradijo v metabolite, ki predstavljajo dragocena in predvsem biodostopna hranila za celice, kot so: antioksidanti, encimski delci, minerali, vitamini, (L+) desnosučna mlečna kislina, prebiotiki in bioflavonoidi.

Multi EM ferment® je pripravljen po načelih tehnologije EM (Effective Microorganisms), kjer je združeno poglobljeno znanje o mikroorganizmih, njihovih kombinacijah in vplivu na mikrobiom ter s tem posledično na zdravje celega telesa.

Prednost Multi EM fermenta® je v tem, da vsebuje s strani strokovnjakov izbrano kombinacijo sevov dobrodejnih bakterij, ki imajo medsebojno harmonično delovanje s potenčnim učinkom – to preprosto pomeni, da so skupaj še »močnejše in učinkovitejše, saj druga drugo podpirajo«.

S priporočenim dnevnim odmerkom Multi EM fermenta® (20 ml) telesu zagotovimo 20 milijard skrbno izbranih 31 dobrodejnih sevov bakterij (EM) na dan.

Multi EM ferment® je primeren in priporočljiv za vse starostne skupine.

Polnitev 500 ml zadostuje za 25 dni uporabe.

Uglasite mikrobiom, uglasite zdravje!

 

NADH Original Instant Power® 10 lng – opis:

 energija celična zaščita antioksidant živčni sistem kognitivne funkcije
 • Stabiliziran NADH z visoko stopnjo biodostopnosti.
 • Podjezična oblika edina omogoča hitro in učinkovito absorpcijo.
 • Več energije za vsakodnevne izzive.
 • Odlična podpora ob vsakovrstnih naporih.
 • Naraven biološki anti-aging.
NADH – Nikotinamid Adenin Dinukleotid Hidrid je naravna, telesu lastna snov, enostavneje poznana tudi kot koencim 1. Gre za biološko obliko vodika, ki ob reakciji s kisikom ustvarja ATP – energijo za prav vsako našo telesno celico. V telesu se največ NADH nahaja v srcu, možganih in mišicah, ki so tudi naši največji porabniki energije.

NADH sodeluje v preko 1.000 presnovnih procesih, ki se nenehno odvijajo v telesu. Več ATP energije je celicam na voljo, bolje lahko delujejo in posledično dlje živijo.Najvišja koncentracija NADH se sicer nahaja v surovem mesu, v rastlinski hrani ga je izjemno malo. Ker pa je NADH občutljiv na svetlobo, temperaturo in prisotnost kisika, se ga med pripravo hrane večina uniči in ga zaužijemo zelo malo. Poleg tega je NADH občutljiv na želodčno kislino, kar je tudi en od razlogov, da z uživanjem NADH v obliki kapsul praktično ni absorpcije in učinka. Samo patentirana formulacija v obliki podjezičnih pastil zagotavlja stabiliziran in biodostopen NADH, ki ga telo lahko dejansko absorbira in uporabi.

NADH Original Instant Power® lingvalete prispevajo k sproščanju energije, delovanju živčnega sistema in k psihološkemu delovanju. Zato še posebej prav pridejo športnikom, ki potrebujejo dodatno energijo in vsem tistim, ki opažajo pogosto utrujenost in upad energije. Zaradi vpliva na živčni sistem jih cenijo tudi vsi, ki želijo povečati koncentracijo in izboljšati spomin, obenem pa je NADH edina snov z znanstveno dokazanim delovanjem proti staranju. NADH Original Instant Power® lingvalete so naravno prehransko dopolnilo s patentirano formulacijo in znanstveno dokazanim učinkovanjem. So na listi varnih dopolnil, ki se lahko uporabljajo tudi v vrhunskih športih. Patentirana stabilizirana NADH formulacija ima poleg naravnega biološkega anti-ageinga še preko 50 drugih patentov za terapevtsko uporabo.

10 lingvalet zadostuje za 5-10 dni uporabe.

Teža700 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Multi EM ferment® + NADH Original Instant Power® Gratis”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.