Vsebuje več kot polovico dnevne priporočene količine vitamina E, ki ima antioksidativne lastnosti in 100µg CoQ10. Vitamin C podpira vzdrževanje močnih žilnih zidov. Vitamin B1 (tiamin) vlogo pri delovanju srca. CorPlex vsebuje tudi L-prolin in L-lizin – dve od 22 aminokislin, ki sta gradbeni blok vseh beljakovin. Zelišča, vključno s česnom, čebulo in ingverjem, so prav tako vključena  v to razpršilo.

Formula mogočnih naravnih hranil.

Vsebuje: vitamin E 58%, vitamin C 19%, vitamin B1 15%, L-lizin, L-prolin, koencim Q10 (100µg), izvleček iz: česna, ingverja, rožmarina, čebule, bioflavonoidi iz šipka.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti in hrustanca, kože, dlesni in zob, pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, prispeva k sproščanju energije pri presnovi, zmanševanju utrujenosti in izčrpanosti, delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju, povečuje absorpcijo vitamina E in železa, …

Vitamin E ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Vitamin B1 (tiamin) prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju in ima vlogo pri delovanju srca.

L-prolin ni esencialna aminokislina, saj je v telesu proizveden iz glutaminske  kisline. Pomemben sestavni del kolagena, beljakovine, ki deluje kot lepilo in drži vse celice in tkiva skupaj. To je beljakovina, ki jo najdemo v skoraj vseh tkivih, kosteh, hrustancu, krvnih žilah itd. Priporočljivo  ga je jemati z vitaminom C, ki je potreben za tvorbo kolagena.

Vsebuje L-lizin, L-prolin, koencim Q10, izvlečke iz: šipka, česna, ingverja, čebule in rožmarina.

Navodila za uporabo in priporočen odmerek:

Pred prvo uporabo – pritisnite na pumpico 2 – 4 krat, da aktivirate razpršilo. Nežno pretresite. Razpršite v usta – 2 krat (1 x na vsako stran, na notranjo stran ličnic), 4 krat dnevno, ali po navodilih zdravnika.

Izdelek vsebuje +/-240 odmerjenih pršil. Ne preko-račiti priporočenega odmerka. Ne nadomesti uravnovešene in raznolike prehrane. Ne pršite v oči! Hraniti izven dosega otrok. Hraniti na sobni temperaturi in ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Ne uporabljati, če je varnostni trak pretrgan ali ga ni.  Uporabno naj-manj do konca datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Dnevni odmerek (8 pršil) v povprečju zagotavlja:

Hranila = 8 pršil priporočenega dnevnega vnosa
Vitamin E 7 mg α-TE 58
Vitamin C 15 mg 19
L-Lizin 5 mg *
L-Prolin 2.5 mg *
Vitamin B 0,17 mg 15
Koencim Q10 100 µg *

Vsebuje  bioflavonoidi iz šipka (0,3mg na odmerek *) in izvlečke iz: česna, ingverja, čebule  in rožmarina (vsakega po 10µg * na odmerek).

* =  Priporočen dnevni vnos ni določen.

Sestavine:

prečiščena voda, topilo: glicerol (vegansko), mešana zelišča, kalcijev askorbat (vit. C), d-alfa-tokoferil acetat (vit.E), emulgator: akacijev gumi, L-lizin hidroklorid, naravna aroma: zelena meta,  L-prolin, regu-lator kislosti: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat, tiamin mononitrat, stevija, koencim Q10  kot ubikinol, naravno sladilo: steviol glikozid.

Prehransko dopolnilo v razpršilu, 13,3 ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nutura spray Cor-Plex, 13,3 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked