Paolo Santo je mistično drevo, del družine citrusov. Njegov dim je tako veličasten, da je že stoletja nazaj postal visoko cenjen in najpomembnejši v svetih inkovskih ritualih in bistven energijski pripomoček za šamane in svečenike. Šamani so ga tisočletja uporabljali za ozdravljanje raznih bolezni, čiščenje in odstranjevanje negatovne energije in predvsem za odganjanje zlih duhov. Od tod tudi ime Santo- Sveti.

Sveti les bo vedno podprl in okrepil namero, fokus in pozitivno naravnanost, da boš to, kar nameravaš, tudi zares uresničil v tukaj in zdaj. Prižgi palčko vsakič, ko pošiljaš svoje prošnje in molitve v Univerzum, da bo njegov božanski vonj in radodarni spirit to prenesel v samo srce Univerzuma in priklical v tvoje življenje vse, kar je za tvoje najvišje dobro.

Uporaba:

  • Odganja insekte; prekadimo se po najbolj izpostavljenih delih
  • Lajša in pomaga pri hitrejšem okrevanju pri prehladu, gripi, stresu, astme, glavobolu, tesnobi, vnetjih…
  • Super za krepitev imunskega in umirjanje živčnega sistema, za hitrejše okrevanje po bolezni. Vsebuje veliko vsebnost D-limonena in monotropena, ki imata, znanstveno dokazano, anti-rakove in kemoterapevtske učinke.
  • Pri meditaciji in spiritualnem obredu
  • Energijsko čiščenje prostora

Za razliko od drugih klasičnih kadil, ki dogorijo popolnoma, pa je lahko Palo Santo prižgan večkrat. Ko prižgeš palico lesa, počakaj in pusti, da gori manj kot minuto in potem ugasni plamen ter se prepusti nebeškim vonjavam na zemlji.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Palo Santo Sveti les, 3 palčke”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.