Za juho: juho skuhajte kot običajno. Testenine namakajte 15 minut v vodi. Vzemite jih iz vode in jih dajte na kratko v vrelo vodo ter nežno mešajte ter kuhajte do želene konsistence. Nato jih dajte v juho.

Za vok ali ponev: Testenine namakajte 15 minut v vodi. Vodo odlijte in tako so testenine pripravljene za praženje. V vok ali ponev dajte ostale sestavine in testenine ter jih skupaj pražite. Dodajte omako za vok in servirajte.

Sestavine: rjavi riž iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost 1549kJ/370kcal, maščobe 3g (od tega nasičene maščobne kisline 0g), ogljikovi hidrati 78g(od tega sladkor 0g),vlaknine 3g, beljakovine 9g, sol 0,01g.

Neto količina: 220g.

Poreklo: Kmetijstvo izven EU. Proizvaja: FZ Organic Food B.V., Oppers 58,NL-8471 ZM Wolvega, Nizozemska.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na embalaži pri EAN kodi).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Riževe testenine rjave brez glutena BIO Yakso, 220g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.