Sestavine: riževa moka* 50%, koruzna moka* 50%./=iz kontrolirane ekološke pridelave

Priprava: Za 100g testenin uporabite 1 liter vode. V vodo dodajte sol (1 čajno žličko na 1 liter vode, lahko tudi malo olja), jo zavrite in vanjo dajte testenine in z občutkom premešajte. Po koncu kuhanja vodo odlijte in pazite, da se testenine ne posušijo. Skledo ali krožnik vedno pogrejte, preden nanju daste testenine. Čas kuhanja 8-10 minut. Dober tek.

Neto količina: 500g.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost: 1510kJ/356kcal, maščobe 2,3g (od tega nasičene maščobne kisline 0,8g), ogljikovi hidrati 76g (od tega sladkorji 0,5g), vlaknine 2,2g, beljakovine 6,8g, sol <0,1g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno: Alnavit GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na zadnji strani embalaže). Hraniti na hladnem in suhem mestu ter zaščiteno pred svetlobo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Špageti brez glutena Alnavit, 500g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.