Sestavine: riževa polnozrnata moka*, tapiokin škrob*, koruzni škrob*/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava: za 250ml tekočine potrebujete 1 jedilno žlico veziva za omake. Tekočino (vodo, južno osnovo, mleko, zelenjavno vodo) zavrite. 1 jedilno žlici veziva premešajte v 2 jedilnih žlicah mrzle vode, da dobite gladko maso. Počasi dodajte v vrelo tekočino ob mešanju z metlico za stepanje. Na kratko zavrite. Končano.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energija 1487kJ/350kcal; maščobe 1,6g (od tega nasičene maščobne kisline 0,4g), ogljikovi hidrati 77g (od tega sladkor 0,5g), vlaknine 2g, beljakovine 5,6g, sol 0,02g.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže).

Poreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Hranite na hladnem in suhem.

Neto količina: 250g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vezivo za omake brez glutena Bauckhof, 250g”

Your email address will not be published. Required fields are marked