ZA KOGA JE IZDELEK PRIMEREN IN KAKO SE UPORABLJA?

Priročno ustno pršilo, ki vsebuje Vitamin D3V®, vitamin D3, ki je 100% rastlinskega izvora, tako je izdelek primeren tudi za vegane.  

Je izvrstno in učinkovito nadomestilo tablet, kapsul ali kapljic, ki jih je treba praviloma zaužiti z vodo, in izjemno priročen za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave z želodcem ali črevesjem.

1 razpršek BetterYou DLux 1000 Vegan vsebuje 25 µg (1000 i.e.) vitamina D3, kar je 500% PDV.

Popršite pod jezik ali na notranjo stran ličnic enkrat dnevno oz. po potrebi.

KORISTI UPORABE

Vitamin D prispeva k:

 • normalni absorpciji / uporabi kalcija in fosforja;

 • normalni ravni kalcija v krvi;

 • ohranjanju zdravih kosti in zob;

 • delovanju mišic in imunskega sistema.

Vitamin D ima vlogo pri delitvi celic. 

Nacionalni inštitut za javno zdravje Republike Slovenije je leta 2016 določil, da je priporočen dnevni odmerek vitamina D za starejše od enega leta 20 µg (800 IE), kar bi pomenilo, da vsebina enega odmerka predstavlja 125 % slovenskega priporočenega dnevnega vnosa.

Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) določa, da so sprejemljive zgornje količine dnevnega vnosa vitamina D za otroke od rojstva do enega leta 25 µg (1000 IE), od 1 do 10 leta 50 µg (2000 IE) in od 11 leta naprej, vključno za nosečnice in doječe matere, 100 µg (4000 IE).

Izdelek Sitis brez glutena. Prehranska dopolnila BetterYou. Izdelek Sitis za malčke. Prehranska dopolnila BetterYou. Izdelek Sitis za vegane. Prehranska dopolnila BetterYou. Izdelek Sitis za vegetarijance. Prehranska dopolnila BetterYou.
BetterYou D1000 Vegan je prehransko dopolnilo. Priporočene dnevne količine oz. odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano, ob kateri je pomemben tudi zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

DLux ustna pršila priporočamo zato, ker:

 • znanstveno dokazano zagotavljajo izjemno hitro in učinkovito absorpcijo,

 • vsebujejo naravno obliko vitamina D3,

 • je vsak razpršek sestavljen iz milijonov kapljic, od katerih vsaka vsebuje optimalno absorbljiv vitamin D3,

 • ni napenjanja in krčev, ker je pri drugih dodatkih z vitaminom D pogosto,

 • so zobem prijazna in prijetnega okusa,

 • so priročna: brez kapsul, tablet ali vode,

 • ni jih treba hraniti v hladilniku,

 • so še posebej primerna za osebe, ki težko požirajo ali imajo težave s prebavo in presnovo, diabetike, obolele s celiakijo.

Izdeleki DLux so bili zasnovani in razviti v sodelovanju z Janom de Vriesom, cenjenim strokovnjakom z več kot štiridesetimi leti izkušenj in pionirjem na področju zdravstvenega varstva. Vitamin D3 je bil pridobljen iz lanolina, ki izvira iz volne ovac, vzrejenih za pridobivanje volne v Avstraliji, vendar razpršilo ne vsebuje lanolina.

INTRA-ORALNA TEHNOLOGIJA RAZPRŠILA

Vsako pršilo je oblikovano tako, da zagotavlja optimalno prehransko dovajanje in vsebuje aktivno sestavino v mikro kapljicah, ki prežemajo mehko tkivo notranjega lica in dovajajo bistvena hranila v bogat sistem žil pod njim. To omogoča, da formulacija hitro vstopi v krvni obtok za optimalno absorpcijo.

VSEBINA IZDELKA

Sestavine: kokosovo olje in holekalciferol (vitamin D3) rastlinskega izvora.
Neto količina: 15 ml za 100 razprškov.

Proizvajalec: BetterYou Ltd., Velika Britanija

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Vitamin D pršilo DLux 1000 BetterYou, 15ml”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.