WordPress WooCommerce Themes

Rdeča leča je hitro kuhana ter izmed vseh vrst leč najokusnejša. Uporablja se v juhah, omakah, pireju in pečenicah. Zelo dobra je v indijski kuhinji.

Priprava: Pred uporabo lečo temeljito speremo na cedilu. Razmerje vode in leče naj bo 2:1. Kuhajte na zmernem ognju 5 do 10 minut. Solimo šele ko je kuhana.

Lahko vsebuje sledove glutena.

Sestavine: rdeča leča*, sončnično olje*./*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Hraniti na suhem in temnem mestu.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1280kJ/304kcal, maščobe 1,5g (od tega nasičene maščobne kisline 0,2g), ogljikovi hidrati 41g (od tega sladkorji 1,1g), vlaknine 17g, beljakovine 23g, sol 0,02g.

Poreklo: Nemčija. Proizvaja: Rapunzel Naturkost, Rapunzelstraße 1, D-87764 Legau, Nemčija. Neto količina: 500g.

Uporabno najmanj do(odtisnjeno na embalaži).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “BIO rdeča leča, 500g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.