Dragoceni kamni so zelo primerni za poživitev vode.

Uporaba: Pred prvo uporabo kamne operemo s krtačo in blagim čistilnim sredstvom pod tekočo vodo. Potem jih prekuvamo 10 minut v čisti vodi. Kamne damo v vrč in jih prelijemo z izvirsko vodo, dobro vodo iz pipe ali mineralno vodo. Po 3-4 urah je voda optimalno napolnjena z vibracijami kamnov. Vodo nalijte v kozarec in jo popijte na dah. Potem postopek ponovite. Po enem tednu kamne vzemite iz vrča, jih očistite z mrzlo tekočo vodo, skrbno očistite vrč in ga ponovno napolnite.

Naš nasvet: dragcene kamne občasno za kratek čas postavite na sonce, da se vedno znova napolnijo z novo energijo. Pri stalni uporabi je treba vrč in drage kamne redno čistiti.

Opozorilo: Hranite nedosegljivo otrokom. Kamni imajo ostre robove, ne dajati v usta. Onesnažene vode na očistijo.

Prozoren gorski kristal (jasnost)

  • Znan kot eden najmočnejših zdravilnih in zaščitnih kamnov. Pomaga pri utrujenosti in bolečinah vseh vrst, sprošča blokade, deluje harmonizirajoče in proti motnjam.

Roza kvarc (harmonija)

  • Pogosto se uporablja za absorpcijo neželenega sevanja, ki ga povzročajo elektronske naprave, kot so računalniki in televizorji. Prinaša dobro počutje in sprošča živce.

Ametist vijolična (duhovnost)

  • Deluje očiščevalno in pomirjevalno pri bolečinah vseh vrst, ščiti pred (neprijetnimi) zunanjimi vplivi. Pomaga pri slabih navadah in pomaga pri nespečnosti.

Oranžni kalcit rumeno-oranžna (zavest)

  • Krepi samopodobo in zaupanje v lastne sposobnosti, uravnoveša čustva in um ter vliva optimizem. Pospešuje regeneracijo, predvsem kosti in vezivnega tkiva.

Aventurin zelena (vitalnost)

  • Daje moč v primeru preobremenjenosti in šibkosti. Posreduje vedrino, vedrino, potrpežljivost in dobro počutje.

 

Proizvaja: Gerhard Wagner GmbH, Avstrija.

Teža 300 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Dragoceni kamni, energija & harmonija Bioenergie Wagner, 200g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.