Kadilo z lesom palo santo in eteričnim oljem neema in citronele. Za osvežitev in dezinfekcijo prostora. Uporabno tudi za odganjanje komarjev.

Neem citronela Marco Polo kadilo je narejeno po tradicionalnih vedskih receptih, za molitev, meditacijo in čiščenje okolja. Ta vrsta kadila ni bila ustvarjena samo zato, da bi se pojavila, ampak da bi bila, ne zato da bi presenetila, ampak da bi bila presenečena. Pomaga pri prečiščevanju, koncentraciji, živčnem sistemu, za molitev, da gre v nas.

Sestavine: Škatlica vsebuje 10 kadil. Kadila so ročno narejena, tehtajo 1,6 g do 1,8 g in gorijo od 65 do 80 min. V njih ni kemičnih dišav in mineralnih olj. Narejena so po 400 let starem receptu, skladnim z vedskim znanjem, luninimi menami, sončnimi in planetarnimi orbitami in natančnimi napotki mešanja, nanašanja in sušenja. Dišavna mešanica t.i. masala iz medu, izbranega lesnega prahu, eteričnih olj, zelišč in najboljših dišavnih smol je živa snov, ki ji posvečamo posebno skrb in spoštovanje. Masalo delamo iz izbranih sestavin, ki jih ob posebej določenih terminih mešamo in 15 dni hranimo v glinenih posodah. Ročno nanašanje na lesene palčke je posebna ročna spretnost, kakor tudi 7 dnevno sušenje na palčk na soncu.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Kadilo Neem&Citronela EKO Marco Polo’s Treasures, 20g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.