WordPress WooCommerce Themes

Sestavine:

1. mešanica z moko (400g): riževa moka*, koruzni škrob*, surov trsni sladkor*, tapiokin škrob*, polnozrnata riževa moka*, koruzna moka*, koruzni zdrob*, lanene beljakovine*, sol, luščine indijskega trpotca*, gostilo (ksantan gumi), emulgator (sončnični lecitin*).

2. mešanica s cimetom in sladkorjem (40g): surov trsni sladkor*, cejlonski cimet* 7%. *=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledove gorčice, soje, volčjega boba, zelene, sezama in oreščkov/lupinastega sadja.

Priprava: Mešanico z moko in kvas dajte v skledo in premešajte. Dodajte 40g mehke margarine in vodo, ter pregnetite cca. 3 minute z mešalnikom. Potem pustite testo 30 minut počivati, pokritega na toplem mestu. Testo potem zvaljajte v pravokotnik (cca 30x40cm). Pri tem uporabite malo brezglutenske moke. Testo namažite s preostankom mehke margarine (40g), pri čemer pustite cca 3cm širokega roba, ki ga boste pred zvijanjem namazali z vodo. Margarino enakomerno posipajte z mešanico sladkorja in cimeta ter previdno zvijte testo z dolgega roba v rolo. Rolo narežite na 2-3 cm debele rezine in jih položite v pekač obložen s peki papirjem. Pustite jih 30 minut počivati. Pečico ogrejte na 180°C ventilatorsko (ali 200°C spodnji in zgornji grelec). Na dno pečice dajte lonček z vodo. Rolade dajte v pečico in pecite cca 13 minut. Nasvet: Tople rolade imajo odličen okus.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hraniti zaščiteno pred toploto in na suhem.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost: 1533kJ/361kcal, maščobe: 1,2g (od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g), ogljikovi hidrati: 81g (od tega sladkorji: 22g), vlaknine 3,3g, beljakovine 4,8g, sol 1,3g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, Gewerbegebiet beim weißen Stein, 56579 Bonefeld, Nemčija.

Neto količina: 440g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za pripravo cimetove rolade brez glutena BIO Biovegan, 440g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.