Sestavine: surov trsni sladkor*, riževa moka*, koruzni škrob*, tapiokin škrob*, pecilni prašek(sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, kislina: monokalijev tartrat, koruzni škrob*), vanilija*, morska sol/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava(veganska): Za tortni model: potrebujete 1 vrečico mešanice(200g), 125g naribanih jabolk, 75g naribanih oreščkov (lešniki ali mandlji), 50ml nevtralnega olja (npr. sončnično olje), sadje.

Za pekač za kolač: potrebujete 2 vrečkici mešanice(400g) in dvojno količino sadja kot je navedeno zgoraj. Mešanico za pripravo, naribana jabolka, oreščke in olje dajte v skledo in jih premešajte dokler ne dobite kremaste mase. Pekač namastite in dobljeno maso enakomerno razporedite vanj. Sadje enakomerno razporedite po vrhu testa (količine sadja glej spodaj). Dajte v predogreto pečico in pri 175°C pecite 45 minut.

Količina sadja Tortni model Pekač za kolač
Sveže sadje (jabolka, slive, rabarbara) cca 500g cca 1kg
Vloženo sadje češnje, marelice, ananas, breskve) 175-200g suhega deleža 350-450g
Zamrznjeno sadje (gozdni sadeži, brusnice, maline, ribez) cca 200g cca 400g

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energija 1584kJ/373kcal; maščobe 0,3g (od tega nasičene maščobne kisline 0,1g), ogljikovi hidrati 90g (od tega sladkor 47g), vlaknine 0,8g, beljakovine 2,1g, sol 0,77g. Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže).

Poreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Hranite na hladnem in suhem.

Neto količina: 400g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za pripravo sadnega kolača brez glutena Bauckhof, 400g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.