WordPress WooCommerce Themes

Sestavine: OVSENA moka** brez glutena, surov trsni sladkor**, rižev škrob*, koruzni škrob*, razmaščen kakav*, kamena sol, vanilija*/*=iz kontrolirane ekološke pridelave. **=iz biodinamične pridelave DEMETER.

Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja(oreščkov), soje in sezama.

Priprava(veganska): Za na dnu potrebujete 70g mehke margarine.
Za kremo potrebujete 150g veganskega svežega sira in 500g veganskega jogurta.
Za sadni premaz potrebujete 400ml sadnega soka. Opcijsko: 1 pločevinko višenj (cca. 360g).
1. Tortni model (Ø25cm) obložite s peki papirjem. Višnje dobro odcedite. Odcejen sadni sok potem uporabite pri sadnem premazu.

2. Margarino dobro pregnetite z rokami z mešanico za na dno, dokler ne dobite čvrste mase testa, podobno masi za piškote. Testo dajte v tortni model in ga z žlico ali rokami enakomerno razporedite.

3. Za kremno oblogo z mešalnikom premešajte sveži sir in jogurt, nato vmešajte mešanico za kremo.

4. Višnje obložite na testo, ter jih enakomerno prelijte s kremno oblogo. Dajte v hladilnik, dokler ne naredite sadnega premaza.

5. V skledo dajte sadni sok in mešanico za sadni premaz ter premešajte z metlico za stepanje. Ob stalnem mešanju zavrite na štedilniku. Takoj, ko se sadni premaz zgosti vzamite s štedilnika in ga enakomerno prelijte po kremi. Previdno ga enakomerno razmažite.

6. Torto dajte za najmanj 2 uri v hladilnik. Pred serviranjem odstranite obrobo tortnega modela.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost 1578kJ/372kcal; maščobe 2,7g (od tega nasičene maščobne kisline 0,6g), ogljikovi hidrati 80g (od tega sladkor 35g), vlaknine 3,6g, beljakovine 5,2g, sol 0,07g.

Poreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hranite na hladnem in suhem.

Neto količina: 385g (225g + 100g + 40g).

Teža 550 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za pripravo jogurt-višnja torte brez glutena DEMETER Bauckhof, 365g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.