Sestavine: OVSENA moka** brez glutena, surov trsni sladkor**, koruzni škrob*, rižev škrob*, kamena sol, vanilija*/*=iz kontrolirane ekološke pridelave. **=iz kontrolirane biodinamične pridelave DEMETER.

Lahko vsebuje sledi lupinastega sadja(oreščkov), soje in sezama.

Priprava(veganska): Za na dnu potrebujete 70g mehke margarine.
Za kremo potrebujete 300g veganskega svežega sira in 400g veganskega jogurta.
Za sadni premaz potrebujete 400ml sadnega soka. Opcijsko: 1 pločevinko mandarin.
1. Tortni model (Ø25cm) obložite s peki papirjem. Pri pripravi s sadjem le-tega dobro odcedite. Odcejen sadni sok potem uporabite pri sadnem premazu.
2. Margarino dobro pregnetite z rokami z mešanico za na dno, dokler ne dobite čvrste mase testa, podobno masi za piškote. Testo dajte v tortni model in ga z žlico enakomerno razporedite.
3. Za kremno oblogo premešajte sveži sir in jogurt, nato vmešajte mešanico za kremo.
4. Opcijsko obložite dno pekača s sadjem, ter ga enakomerno prelijte s kremno oblogo. Dajte v hladilnik, dokler ne naredite sadnega premaza.
5. V skledo dajte sadni sok in mešanico za sadni premaz ter premešajte z metlico za stepanje. Ob stalnem mešanju zavrite na štedilniku. Takoj, ko se sadni premaz zgosti vzamite s štedilnika in ga enakomerno prelijte po kremi. Previdno ga enakomerno razmažite.
6. Torto dajte za najmanj 2 uri v hladilnik. Pred serviranjem odstranite obrobo tortnega modela.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost 1593kJ/376kcal; maščobe 2,4g (od tega nasičene maščobne kisline 0,4g), ogljikovi hidrati 83g (od tega sladkor 40g), vlaknine 2,7g, beljakovine 4,6g, sol 0,04g.

oreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hranite na hladnem in suhem.

Teža550 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za pripravo sir-smetana torte brez glutena DEMETER Bauckhof, 385g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.