Priprava za 1 pekač (35x30cm), ali za 2 tortna modela (ø28cm).
Pečico predogrejte na 250°C (spodnji in zgornji grelec).
Mešanico dajte v skledo, dodajte vodo in olje ter nekaj minut močno gnetite z mešalnikom, dokler ne dobite gladkega in mehkega testa.
Pripravljeno testo enakomerno razporedite z žlico v predhodno namaščen pekač in po želji obložite. Pekač dajte na spodnjo mrežico pečice in pecite 15-20 minut.

Sestavine: riževa polnozrnata moka*, koruzni škrob*, prosena moka*, pecilni prašek z vinskega kamna (kislina: monokalijev tartrat, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogen karbonat, koruzni škrob*), morska sol, kosmiči začimbnega kvasa* (melasin kvas*, riževa moka*, morska sol), rožičeva moka*, mlete luščine trpotčevega semena*/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Neto količina: 350g.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1464kJ/349kcal, maščobe 1,2g (od tega nasičene maščobe 0,3g), ogljikovi hidrati 77g (od tega sladkorji 0,4g), beljakovine 5,9g, sol 1,7g.

Poreklo: kmetijstvo EU. Proizvaja: Spielberger GmbH, Burgermühle 1, 74336 Brackenheim, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na vrhu embalaže). Hraniti na hladnem in suhem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mešanica za pripravo testa za pico brez glutena Spielberger, 350g”

Your email address will not be published. Required fields are marked