Veganska priprava: Vse sestavine morajo biti na sobni temperaturi. Pekač (20x11cm) dobro namastite in ga poprašite z moko. Pečico predogrejte na 175°C (spodnji in zgornji grelec).
Mehko maslo premešajte do penjenja, dokler ne postane belkasto, dodajte alternativo za jajca (glej navodila za pripravo alternative za jajca) in močno premešajte. Nato v maslo vmešajte osnovno mešanico, naribano limonino lupino in limonin sok polovice limone. Dodajte rastlinski napitek, tako da dobite kremasto zračno testo. Testo dajte v namaščen pekač in pekač dajte ogreto pečico na srednjo rešetko in pecite 40 minut. Nato kolač obrnite na mrežico za kolač in pustite, da se ohladi. Sladkor v prahu zmešajte s sokom druge polovice limone v gosto glazuro in namažite po hladni torti.

Sestavine (vrečka za osnovo): PIRINA moka* tip 630** 52%, surov trsni sladkor**, koruzni škrob*, vinski kamen pecilni prašek* (kislina: monokalijev tartrat; sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogen karbonat; koruzni škrob*), morska sol.

Sestavine (vrečka za glazuro): sladkor v prahu**.

/*=iz kontrolirane ekološke pridelave./**=iz kontrolirane biodinamične pridelave DEMETER.

Neto količina: 485g.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1545kJ/366kcal, maščobe 0,6g (od tega nasičene maščobe 0,1g), ogljikovi hidrati 84,0g (od tega sladkorji 41,4g), beljakovine 5,2g, sol 0,6g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Spielberger GmbH, Burgermühle 1, 74336 Brackenheim, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno zadaj na vrhu embalaže). Hraniti na hladnem in suhem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Pirina mešanica za pripravo pirinih kolačev DEMETER Spielberger, 485g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.