Sestavine: riževa moka*, surov trsni sladkor*, tapiokin škrob*, pecilni prašek(sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, kislinsko sredstvo: monokalijev tartrat, koruzni škrob*), vanilija*, morska sol/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Priprava(veganska): Za tortni model: potrebujete 1 vrečico mešanice(250g), 50g margarine, 100g sojinega jogurta, 100g naribanih jabolk in cca 500g olupljenih jabolk narezanih na 1/4.

Za pekač za kolač: potrebujete 2 vrečici mešanice(500g), 100g margarine, 200g sojinega jogurta, 200g naribanih jabolk in cca 1000g olupljenih jabolk narezanih na 1/4.

Jabolčne olupke in rezine ter pekač namastite in pečico ogrejte na 180°C. Sestavine (razen jabolčnih rezin) dajte v skledo in jih premešajte z ročnim mešalnikom, dokler ne dobite kremaste mase. Testo dajte v namaščen pekač. Jabolčne rezine narežite na manjše koščke in enakomerno razporedite po vrhu testa. Dajte v pečico na sredinsko mrežo in pecite 45 minut.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hranite na hladnem in suhem.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energija 1600kJ/377kcal; maščobe 0,5g (od tega nasičene maščobne kisline 0,2g), ogljikovi hidrati 88g (od tega sladkor 45g), vlaknine 1,1g, beljakovine 3,9g, sol 0,78g.

Poreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Neto količina: 500g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za pripravo jabolčnega kolača Bauckhof, 2x250g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.