Sestavine: PIRINA moka tip 630** 43%, surov trsni sladkor**, temna čokolada v lističih* 15%(surov trsni sladkor*, kakavova masa*, kakavovo maslo*, emulgator: sončnični lecitin*), koruzni škrob*, kakav v prahu* 5%, pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat, kislinsko sredstvo: monokalijev tartrat, koruzni škrob), pražena PIRINA moka**1%, vanilija*, morska sol/**=iz ekološko-biodinamične pridelave DEMETER/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledove drugih žitaric, ki vsebujejo gluten, mlečnih beljakovin in sezama.

Priprava(veganska): Potrebujete še 100g margarine in 100ml vode. Pečico ogrejte na 175°C s spodnjim in zgornjim grelnikom. Mešanico za pripravo dajte v skledo. Dodajte 100g raztopljene margarine in 100ml mrzle vode. Pregnetite z ročnim mešalnikom, da dobite gladko testo. 10 papirnatih modelčkov vstavite v pekač za mafine ali v običajen kovinski pekač in jih enakomerno napolnite z dobljeno maso(do polovice). Dajte v pečico na sredinsko mrežo in pecite cca 25 minut.

Nasvet: NE uporabite masla namesto margarine. Namesto vode lahko uporabite sojin napitek.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energija 1600kJ/378kcal; maščobe 4,8g (od tega nasičene maščobne kisline 2,7g), ogljikovi hidrati 74g (od tega sladkor 37g), vlaknine 4,1g, beljakovine 7,4g, sol 0,92g. °=vsebnost laktoze <0,1g/100g.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na dnu embalaže). Hranite na hladnem in suhem.

Poreklo: Kmetijstvo EU/izven EU. Proizvedeno: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Rosche, Nemčija.

Neto količina: 300g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Pirini čokoladni mafini mešanica za pripravo Bauckhof, 300g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.