Rižev sirup je brez glutena iz 100% ekološke pridelave.

Je sladilo naravnega izvora, pri proizvodnji pa se mu ne dodaja sladkornega trsa ali sladkorne pese. Prednost riževega sirupa je, da je zelo sladek, za dve tretjini bolj kot beli sladkor, za pol slajši od javorjevega sirupa in za tretjino bolj od medu, zato lahko za enako sladkost uporabimo manjšo količino.

Ne vsebuje mleka, laktoze in jajc in je primernen za vegane.

Sestavine: riž* fermentiran 93%, voda 7%/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: Energijska vrednost 1370kJ/323kcal, maščobe: 0,5g, od tega nasičene maščobne kisline: 0,0g, ogljikovi hidrati: 78,5g, od tega sladkorji: 59,3g, beljakovine: 0,9g, sol: 0,4g.

Poreklo: Kmetijstvo EU. Proizvedeno: Naturkornmühle Werz, Stäffeleswiesen 28, D-89522 Heidenheim, Nemčija.

Neto količina: 300g.

ROK UPORABE: uporabno najmanj do (odtisnjeno na embalaži). Hranite na hladnem in suhem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Rižev sirup bio, brez glutena Werz, 300g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.