Pomlad je čas jeter – po tradicionalni kitajski medicini so jetra spomladi najbolj aktivna, zato je to idealno obdobje, da jim namenimo več pozornosti. Ne... Nadaljujte z branjem
Ko temperature padejo in se dnevi skrajšajo, je čas, da v kuhinji prižgemo pečico in se lotimo ustvarjanja slastnih dobrot. Tokrat smo pripravili praznično smrekico... Nadaljujte z branjem
Srce je po tradicionalni kitajski medicini kralj organov. Vsi drugi organi mu dajejo energijo, da ohranja ravnovesje. Parni organ srca je tanko črevo, delovanje srca... Nadaljujte z branjem
Veganski pohančki iz tofuja. Tofu je pravi zvezdnik rastlinske prehrane – bogat je z beljakovinami, nizkokaloričen in izjemno prilagodljiv. Zaradi svoje nevtralne osnove popolnoma vpije... Nadaljujte z branjem
Putika je ena od oblik artritisa, ki jo povzročajo zvišane ravni sečne kisline v telesu. Težava nastane, ko sečna kislina kristalizira in se kopiči v... Nadaljujte z branjem
Ajda: Superjunak med žiti! Ajda ni samo hranljiva, ampak tudi brez glutena – odlična izbira za vse, ki imate celiakijo ali želite raznolikost v svoji... Nadaljujte z branjem
Kandida je kvasovka, naravno prisotna v človeškem telesu, ki običajno ne povzroča težav. Gre za pomemben mikroorganizem, ki pomaga pri prebavi in absorpciji hranil. Težave... Nadaljujte z branjem
Zeolit je naravni mineral z izjemnimi detoksifikacijskimi lastnostmi, ki se vse bolj uveljavlja kot podpora zdravju in dobremu počutju. Njegova struktura omogoča vezavo toksinov, težkih... Nadaljujte z branjem
Korenje, to preprosto in pogosto spregledano živilo, je polno hranilnih snovi in vitaminov. Zanimivost: korenček, ki ga danes poznamo kot oranžnega, je bil v preteklosti... Nadaljujte z branjem
Popestrite svoj jedilnik z zdravimi in okusnimi polpeti iz hokaido buče in čičerike! 🧡 Polpeti so enostavni za pripravo in izjemno hranilni, zato so odlična... Nadaljujte z branjem
Nedavni komentarji