WordPress WooCommerce Themes

Sestavine: OVSENA moka* brez glutena 27%, koruzni škrob*, prosena polnozrnata moka*, riževa moka*, kvinojine droži v prahu* (kvinojina moka*, riževa moka*), tapiokin škrob*, sredstvo za zgoščevanje (ksantan), morska sol, pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje [natrijev hidrogen karbonat], kislina [monokalijev tartrat], koruzni škrob*), lupine trpotčevega semena*/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sledi soje, lupinastega sadja/oreščkov in sezama.

Ne vsebuje kvasa, glutena in laktoze. Vegansko.

Priprava: 1. Pečico predogrejte na 220°C (spodnji in zgornji grelec).
2. V skledo dajte vsebino zavoja, 400ml vode, 2 žlici kisa in 2 žlici sončničnega olja ter pregnenite z mešalnikom (ali ročno).
3. Testo z navlaženimi rokami oblikujte v valj ter ga narežite na 10 enako velikih kosov.
4. Koščke testa oblikujte v okroglo obliko. Povaljajte ga v posip po vaši želji.
5. V pekač dajte peki papir.
6. Žemljice položite v pekač (brez vzhajanja) ter jih dajte v predogreto pečico na srednjo rešetko. Pecite jih cca 35 minut.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost: 1472kJ/348kcal; maščobe: 2,4g (od tega nasičene maščobne kisline: 0,5g); ogljikovi hidrati: 72g (od tega sladkor: 0,6g); vlaknine: 4,2g; beljakovine: 6,6g, sol: 2,1g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Bauck GmbH, Duhenweitz 4, D-29571 Roschero, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na zadnji strani embalaže). Hranite na hladnem in suhem.

Neto količina: 500g,

Teža550 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za hitro pripravo žemljic z ovsom brez glutena Bauckhof, 500g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.