Za vegansko pripravo potrebujete še 400ml kokosovega mleka ali 200ml kreme za kuhanje in 200ml rastlinskega napitka.

1. Vsebino vrečke stresite v skledo skupaj s kokosovim mlekom in dobro premešajte.

2. Počasi kuhajte in ob stalnem mešanju segrejte do vrenja. Kuhajte še 1 minuto.

3. Panna coto dajte v štiri hladne, z vodo splaknjene skodelice in jih dajte vsaj za 3 ure na hladno.

Sestavine: surov trsni sladkor*, liofiliziran mango v prahu* 31%, tapiokin škrob*, želirno sredstvo (agar agar*), limonin sok v prahu*, barvna živila (kurkuma*, korenček v prahu*), sol. /=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost za 100g pripravljenega izdelka¹: energijska vrednost: 804kJ/194kcal, maščobe: 17g (od tega nasičene maščobne kisline: 15g), ogljikovi hidrati: 9,1g (od tega sladkorji: 7,6g), vlaknine: 0,6g, beljakovine: 1,7g, sol: 0,03g. ¹=ob pripravi s kokosovim mlekom.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, Gewerbegebiet beim weißen Stein, 56579 Bonefeld, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno pru EAN kodi). Hraniti pred toploto, zaprto in na suhem.

Neto količina: 38g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Panna cotta mango brez glutena BIO Biovegan, 38g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.