Sestavine: ledvični fižol iz kontrolirane ekološke pridelave.

Lahko vsebuje sojo, sezam in lupinasto sadje.

Priprava: fižol prelijte z izdatno količino vode in ga pustite namakati cca 12 ur, nakar ga splaknite pod pipo. Nato ga kuhajte 60-90 minut pri nizki temperaturi. Šele po končanem kuhanju ga solite.

Neto količina 500g.

Povprečna hranilna vrednost za 100g: energijska vrednost 1340kJ/318kcal; maščobe 1,5g (od tega nasičene maščobne kisline: 0,2g); ogljikovi hidrati 40g (od tega sladkorji: 1,2g); vlaknine 23g; beljakovine 24g; sol <0,01g.

Poreklo: kmetijstvo Kitajske. Proizvaja: Midsona Deutschland GmbH, Zur Davert 7, D-59387 Ascheberg, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno ob strani embalaže).

Dobavlja: AVENA Matejka Kosi s.p., Prešernova 25, Ljutomer.

Teža 550 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Rdeč ledvični fižol BIO Davert, 500g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.