Pečico predogrejte na 175°C (spodnji in zgornji grelec). Naoljite tortni model ali model za narastke (20x20cm).
Mešanico dajte v skledo, dodajte mleko (ali žitni napitek) in olje ter nekaj minut močno mešajte z mešalnikom z visokimi vrtljaji, dokler ne dobite kremastega in ravno prav tekočega testa. Pripravljeno testo enakomerno razporedite v pekač. Pekač dajte na sredinsko mrežico pečice in pecite 20-25 minut. Po pečenju dobro ohladite in narežite na kocke.
Možnosti: Pred pečenjem po vrhu potresite na grobo sesekljane temne čokolade. Potem ko se ohladi lahko potrosite po vrhu s kakavom ali s sladkorjem v prahu.

Sestavine: surov trsni sladkor*, koruzni škrob*, riževa polnozrnata moka*, koruzna moka*, kakav rahlo razmaščen* 13%, OVSENA polnozrnata moka brez glutena*, pecilni prašek z vinskega kamna (kislina: monokalijev tartrat, sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogen karbonat, koruzni škrob*), rožičeva moka*, mleti cimet*, mleta vanilija* morska sol.
/*=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Neto količina: 400g.

Povprečna hranilna vrednost na 100g: energijska vrednost 1576kJ/374kcal, maščobe 3,5g (od tega nasičene maščobe 1,8g), ogljikovi hidrati 76,5g (od tega sladkorji 39,0g), beljakovine 5,8g, sol 0,2g.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Spielberger GmbH, Burgermühle 1, 74336 Brackenheim, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno na vrhu embalaže). Hraniti na hladnem in suhem.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Mešanica za pripravo brownijev brez glutena Spielberger, 400g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.