Za vegansko pripravo potrebujete še 400ml kokosovega mleka ali 200ml kreme za kuhanje in 200ml rastlinskega napitka.

  1. Vsebino vrečke stresite v skledo skupaj s kokosovim mlekom in dobro premešajte.
  2. Počasi kuhajte in ob stalnem mešanju segrejte do vrenja. Kuhajte še 1 minuto.
  3. Panna coto dajte v štiri hladne, z vodo splaknjene skodelice in jih dajte vsaj za 3 ure na hladno.

Sestavine: kokosovo mleko v prahu* 43% (kokosovo mleko* 75%, maltodekstrin*), surov trsni sladkor*, tapiokin škrob*, želirno sredstvo (agar agar*), burbonska vanilija* 1,5%, limonin sok v prahu*, sol. /=iz kontrolirane ekološke pridelave.

Povprečna hranilna vrednost za 100g pripravljenega izdelka¹: energijska vrednost: 875kJ/211kcal, maščobe: 19g (od tega nasičene maščobne kisline: 17g), ogljikovi hidrati: 8,9g (od tega sladkorji: 5,7g), vlaknine: <0,5g, beljakovine: 1,8g, sol: 0,07g. ¹=ob pripravi s kokosovim mlekom.

Poreklo: kmetijstvo EU/izven EU. Proizvaja: Biovegan GmbH, Biovegan-Allee 1, Gewerbegebiet beim weißen Stein, 56579 Bonefeld, Nemčija.

Uporabno najmanj do (odtisnjeno pri EAN kodi). Hraniti pred toploto, zaprto in na suhem.

Neto količina: 46g.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Panna cotta kokos-vanilija brez glutena BIO Biovegan, 46g”

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena.